Wednesday, January 6, 2016

BISNESS ONLINE DI RUMAH SAHAJA


http://toneexcel.biz/?id=1069471
1)Jika anda bercadang mencari satu perniagaan sampingan yang mudah, tidak perlu modal yg besar, resiko untuk rugi kecil, luangkan masa melihat tawaran ini http://toneexcel.biz/?id=1069471 2)Jika anda bercadang mencari cara nak buat duit dari internet, tak memerlukan modal besar, resiko rugi yg kecil, cuba lihat tawaran ini http://toneexcel.biz/?id=1069471 3)Bisnes yang benar-benar boleh buat pendapatan sampingan untuk jangka panjang http://toneexcel.biz/?id=1069471 4)Lihat cara buat duit sampingan, tidak mengganggu kerja kita, tidak mengganggu rutin harian kita, sambil bersantai http://toneexcel.biz/?id=1069471 5)Jika kawan-kawan ingin dapatkan sikit-sikit duit sampingan dengan kerja dan resiko yang tak berapa berat, saya sangat galakkan kawan2 sertai program ini. Anda boleh call saya 012-7462407 atau http://toneexcel.biz/?id=1069471 6)Dear friends, there is great opportunity and insanely easy to make an extra income through this program, you will really miss some thing big if its slip through you sight, click here http://toneexcel.biz/?id=1069471 7)Salam kepada rakan yang ingin tambahkan sikit2 duit gaji, disini saya kongsi satu program yang benar2 boleh bantu kewangan kita, kerana hampir 2 tahun program ini membantu saya meringankan beban kewangan. BOLEH CALL/SMS SAYA 012-7462407 ATAU http://toneexcel.biz/?id=1069471 8)KPD SESIAPA INGIN MENYERTAI PROGRAM ONLINE YG BENAR2 BOLEH BUAT DUIT SECARA SAMPINGAN, SERTAI BIZ TUNETAK TONEEXCEL, BOLEH PM SAYA ATAU LAWATI http://toneexcel.biz/?id=1069471 9)Masalah beban kewangan yang menghantui anda? Cuba yang ini http://toneexcel.biz/?id=1069471 10)Kalau sudah ramai yang mendapat pendapatan sampingan setiap bulan dengan ini, kenapa tidak mahu dilihat dahulu http://toneexcel.biz/?id=1069471 11)Ramai orang kata program ini baik, boleh bantu masalah kewangan, saya cadangkan anda lihat dahulu, jangan sertai apa2 lagi http://toneexcel.biz/?id=1069471 13)Kebanyakkan orang pakai handphone habis duit bayar bil/prepaid, tapi ada satu rahsia yang lain jadinya, kami pakai handphone percuma, malah dapat duit sikit-sikit http://toneexcel.biz/?id=1069471 14)Ini ada satu program yang telah saya sertai dan hasilnya, saya pakai handphone percuma, bulan2 saya dapat sedikit extra bonus, lepas duit2 dapur, tambahan kepada gaji yang sedia ada http://toneexcel.biz/?id=1069471 15) Alangkah baiknya jika duit bulanan kereta, duit sewa rumah dan duit sekolah anak-anak boleh dibayar dengan duit komisyen bisnes sampingan. Tetapi dengan bisnes ini ia benar-benar terjadi dalam hidup saya http://tunetalk.ws/8694.php 16)Disini saya tunjukkan satu jalan, insyaAllah kalau buat secara konsisten, lama kelamaan ia benar menjadi sumber kewangan dan rezeki yang penting dalam kehidupan kita. Ia tak banyak peringkat awal, tapi.. http://toneexcel.biz/?id=1069471 17)Sapa kata bisnes yang untung sepuluh sen, dua puluh sen tidak boleh dikumpulkan menjadi banyak, cuba rakan2 lihat bukti disini http://toneexcel.biz/?id=1069471 18)Ada rakan saya bercerita yang isteri dia akan marah2 jika dia sertai bisnes networking, jual barang, kerana kesemua yang diceburinya tak pernah berjaya, mungkin masih belum pandai katanya, tapi sekarang, syukur, malah dia jadi pendorang utama, dapat hasil la tu.. http://toneexcel.biz/?id=1069471 19)Nak tahu rahsia saya tak pernah pergi kerja lagi, duduk rumah saje, jawapannya ada disini http://toneexcel.biz/?id=1069471 20)Dulu dengar cerita ada orang tidur pun boleh dapat duit, macam kelakar je, tapi bila terjumpa program ini, barulah saya faham maksud sebenarnya http://toneexcel.biz/?id=1069471 21)Sesiapa yang ingin mengumpulkan duit pencen dari sekarang, boleh mulakan hari ini sedikit demi sedikit disini http://toneexcel.biz/?id=1069471 22)Dulu bila isteri dan anak-anak minta duit topup, saya bising kerana terpaksa keluar duit lagi, sekarang dah jadi terbalik, saya kata nak topup lagi tak, mereka kata "Tak payahlah, banyak lagi" Ceritanya ada disini http://toneexcel.biz/?id=1069471 23)Kepada rakan2, saya ada menyertai satu program untuk tambah duit sampingan, selepas 3 tahun menyertainya, saya dapat pencen bulanan yang agak banyak, boleh tampung duit sekolah anak2 dan duit dapur. Jika ia benar2 terjadi pada saya, saya rasa ia juga boleh membantu anda. Tapi yang eloknya, kaji dahulu, jangan join dulu http://tunetalk.ws/8694.php 24) Adakah anda menggunakan handphone, adakah anda membayar bil/prepaid lebih daripada RM20, jika "ia" sebenarnya anda sudah layak untuk mendapat point tiket kapal terbang airasir setiap kali anda topup, anda layak utk promote ahli keluarga, supaya setiap kali mereka topup anda dapat komisyen. http://toneexcel.biz/?id=1069471 25)Macam tak percaya, 2 tahun lepas bila saya cerita untuk dapatkan gaji kedua dari internet, ramai yang ketawa. Bila saya kata saya nak buat bisnes dengan modal RM80, satu kampung berguling gelak. Tapi hari ini, tiada seorang pun gelakkan saya lagi. Cuma kadang2 saya gelak sorang2 je http://toneexcel.biz/?id=1069471
http://toneexcel.biz/?id=1069471
silalah comment post ini...

Sunday, January 3, 2016

SEJARAH TONE EXCEL

Tahukah anda
===========
Zaman mazelan abas dulu tahun 2010-2012, harga sekeping simkad rm68.. Benefit hanya satu iaitu insurans 100k..rate call 32sen, sms 13 sen, internet rm42 1gb sebulan..
Masuk tahun 2013-2014, simkad naik harga kepada rm80 sekeping.. Benefit bertambah, points, tune hotels, lucky draw, percutian..rate call turun kepada 28sen, sms 10 sen..
Tahun 2014, simkad naik kpd rm90..benefits tambah lg, topup rm30 free 10, topup rm50 free rm20..
Tahun 2015 until now, simkad naik sbb gst najib jadi rm95.40, benefits bertambah lagiiii..topup 30 free 1gb.. Harga tenet 1gb turun kpd rm38...
Cuba kita tgk... Sejarah tone excel sepanjang 5 tahun ni... Ada tak benefits dia yg berkurang? Atau sentiasa bertambah? Kenapa zaman mazelan abas dlu yg benefit hanya insuran dan rate mahal still boleh promote tanpa putus asa? Memang wajarlah income pasif beliau skrg 1 juta sebulan 
😊

Tepuk dada tepuk dahi tanya usaha anda..
Mau kerja 2 tahun atau 30 tahun? Fikirlah~

Yang benar,
khazareena
+60127462407




silalah comment post ini...

Wednesday, December 30, 2015

INGIN MENCARI SIDE INCOME DENGAN HANYA RAMAI ORANG GUNA HANDPHONE, KITA DAPAT DUIT TAK HENTI-HENTI SETIAP BULAN

Assalamualaikum semua...

Disini saya juga ingin memaklumkan kepada semua bahawa saya ingin mencari orang yang ingin mencari side income untuk menambah pendapatan sendiri tak kiralah suri rumah ke, dah bekerja ke, student ke...semua orang boleh join bisnes ni.

Bisnes ini bekerjasama dengan Syarikat Air Asia dan gaji akan dibayar 3 kali sebulan (11hb, 21hb, 31hb).

Di sini saya ingin share dengan anda semua...

Sudah 9 tahun saya bekerja, so ada hutang yang perlu saya bayar. Untuk mengharapkan gaji saya sekarang tidak dapat selesaikan hutang saya dengan cepat iaitu hutang rumah, hutang kereta, hutang loan peribadi dan macam2 lah hutang lagi...termasuk lah hutang dengan emak sendiri. Tetapi alhamdulillah Allah telah memberi jalan penyelesaian dan pintu rezeki kepada saya untuk membantu menyelesaikan masalah saya ni iaitu saya diberi peluang untuk menjalankan bisnes sampingan ini. Saya gunakan duit ini lah untuk membayar hutang2 saya. Tak lama lagi saya akan dapat selesaikan hutang tersebut dengan hanya menggunakan duit sampingan ini sahaja. Sya bersyukur dan sangat bertuah kerana bertemu bisnes sampingan ini. nasihat saya kepada anda di luar sana buatlah bisnes sampingan ini. Anda boleh pelajari di web ini http://toneexcel.biz/1061743 atau boleh terus whatsapp saya di talian 0127462407 jika anda masih tidak faham / untuk keterangan lanjut atau pun pm saya di FB https://www.facebook.com/reena.salleh.

Mudah2an dengan bisnes ini kehidupan anda juga akan berubah. Saya hanya ingin membantu dan berkongsi dengan anda.,atas kejayaan saya. Dulu saya juga seperti anda...mengharapkan gaji sahaja. Setiap bulan pening kepala sebab gaji tidak cukup, hutang lebih dari gaji, belanja lebih dari gaji....kadang2 sampai putus beras, susu anak, ikat perut...

NOW!, alhamdulillah atas usaha saya dalam menjalankan bisnes sampingan ini saya dapat berbelanja barang2 impian yang sebelum ini nak beli tak mampu, sekarang mampu. Hutang lapuk juga dapat diselesaikan. Tiap2 bulan dapat memberi kepada emak walaupun dia tak pernah mintak. Dulu nak beri RM50 sebulan pun susah.

saya ulang sekali lagi, anda grab lh peluang ini kerana peluang hanya datang sekali sahaja...jika sekarang anda tolak bermakna anda tolak rezeki anda.

BERMINAT? sila tinggal no whatsapp anda di ruangan comment post ini...

MUNCUL KEMBALI


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua rakan2 bloger....harap2 semuanya sihat2 belaka ye.

Lama beno tak buka bloger ni...bila bukak ha kau setahu rupanya tak berbloger...huhuhuhu...

Tak nyempat2 nk berkongsi cerita dan disini. Anak dah 2, biasalah jadi super mama tu yang tak dan nak menaip tu. Bila bukak laptop je ade saje yg nk join. Bila pegang HP pun ada saje yg mintak. kalau tv pula asyik ceria, ceria, ceria...mamanya nk tengok drama pun tak leh...ermmm...anak, anak..

Bila setahun dah menyepi ni...banyak perkara yang perlu diselesaikan. Tup tup sekarang dah mula berjinak2 dalam bisness untuk mencari side income.

Bisness pertama menjual tudung shawl keknis kepada rakan sekerja..alhamdulillah dapat sambutan.



Semoga dengan pencarian rezeki yang halal ini dapat membantu mengatasi maslaah kewangan. Bukannya apa sekarang ni kos hidup di malaysia ni dah tinggi. So, mengharapkan gaji sahaja tidak cukup untuk menanpung perbelanjaan harian dan keperluan hidup.

Semoga dengan side income ini sedikit sebanyak dapat membantu dalam mempertingkan ekonomi sendiri dalam menguruskan kehidupan agar segala perbelanjaan dan keperluan hidup cukup terutamanya keperluan anak2..

Harap kawan2 dan masyarakat dapat membantu usahawan wanita khususnya yang baru berjinak dalam bisness ini diberi galakan dan membantu untuk berjaya dalam business.

Alhamdulillah...terima kasih Allah kerana telah memberi rezeki, peluang dan jalan kepadaku untuk mencari rezeki yang halal dan diredhai oleh Mu, amin....

Tak lupa juga kepada kawan2 yang memberi sokongan dan dorongan serta membeli tudung. semoga kalian semua dirahmati oleh Allah.

silalah comment post ini...

Monday, December 28, 2015

JANGAN LUPA BACA STATUS INI TAU HUHU....

MY FIRST IMPRESSION

Anda boleh bersabar belajar selama 3 hingga 4 tahun untuk dapatkan segulung ijazah. Habis belajar terikat pulak dengan hutang PTPTN / MARA beribu ribu RM. Hutang mestilah kena bayar kan...

Kemudian dapat kerja dengan gaji permulaan pulak hanya RM1200 ke RM2000 je. Tiap-tiap bulan nak kena bayar hutang belajar tadi RM300. Kerja kurang-kurang 5 tahun baru dapat naik pangkat dan gaji. betul tak?

Anda tak sanggup keluarkan modal yang hanya RM100 untuk mula mengkayakan diri sendiri dalam tempoh tak sampai 3 tahun. Bisnes pula tiada risiko. Prospek melebihi 30 juta. Produk digunakan oleh pelbagai lapisan umur dari 12 tahun. Hanya yang perlu ada KUASA TINDAKAN.

Jika anda sabar melaluinya...Anda mampu untuk capai tahap KEBEBASAN KEWANGAN & MASA. HIDUP ANDA ADALAH PILIHAN ANDA.

Jadi buatlah PILIHAN yang BIJAK & TEPAT untuk diri anda dan keluarga.

TUKAR simkad, tahap kewangan anda juga TUKAR. Simple as that.

whatsapp/sms
Khazareena
0127462407
http://toneexcel.biz/1061743




silalah tinggalkan no whatsapp anda di post ini...jika ingin tahu lebih lanjut

#shareringiscaring